Hoe het allemaal begon
CBD olie

Tja, waar te beginnen op mijn nieuwe website. Ik denk dat ik me eerst maar eens voorstel. Ik ben Brenda. Ik ben momenteel 25 jaar en heb een enorme passie voor schilderen. Soms heb ik echter wat afleiding nodig. Ik heb hier en daar een website opgezet waar ik een verhaal vertel over dagelijkse gebeurtenissen, de één spannender dan de ander. Met deze website ga ik me volledig richten op hoe mijn bijnaam is ontstaan: Baaldje. Nu klinkt dat niet als een heel positieve bijnaam en zo is deze ook niet helemaal ontstaan. Inmiddels zijn we wat jaartjes verder en kunnen ik en mijn vrienden erom lachen. Zelfs mijn ouders zijn de bijnaam baaldje gaan overnemen. Al weten zij niet precies waar die op slaat, maar zo loopt dat met bijnamen he. Ooit ontstaat zoiets en dan kom je er nooit meer vanaf. Ik ben bang dat het met deze bijnaam ook zo’n gevalletje is. Dat is nou balen.

Daar komt de bijnaam nou ook precies vandaan. En voor mij is het niet het eerste geval van balen, dit is namelijk iets wat me regelmatig overkomt. Ik als Nederlander ben sowieso niet zo vies van het klagen en balen om alles en nog wat. Dingen die niet belangrijk zijn kan ik zo ontzettend om klagen en balen, laat staan dingen die wel echt belangrijk zijn. Het is natuurlijk een niet al te beste kwaliteit, dat klagen en balen. Inmiddels doe ik het minder, maar de naam Baaldje zal na mijn grote teleurstelling nog wel even voortleven.

Het begon allemaal zo. Ik was een jonge (en ben ik eigenlijk nog steeds) vlotte meid. Zwarte lange krullen en val daardoor altijd erg op in een land als Nederland. Zo herkennen mensen mij snel en heb ik een relatief groot sociaal netwerk.

Ik was op vakantie in Spanje en hier ging ik regelmatig stappen. Ik was met een paar vriendinnen. Doris, Mara en Linda. Met z’n vieren was het altijd gezellig en we zijn vaak met z’n vieren op vakantie geweest. Dit was de tweede keer. We gingen met het vliegtuig. Dit hadden we besloten, nadat we het jaar daarvoor met de bus waren geweest en dit tot een behoorlijke ramp uit was gelopen. Ik heb de hele weg natuurlijk geklaagd, gezucht en vooral veel gebaald van de hele situatie. Niet echt gezellig naast mij dus, vooral niet als je weet dat je het nog 20 uur met met moet volhouden (letterlijk 20 uur).

Nu gingen we dus, voornamelijk voor mij, maar ook de rest was het er mee eens, met het vliegtuig. Nu kwamen we er op Schiphol achter dat mijn koffer, als enige, nèt te zwaar was. Ohh, wat baalde ik. En wat konden we doen? Een extra koffer bijkopen voor 80 euro of extra bagage voor 100 euro. Nu moest ik 2 paar schoenen eruit halen en had ik alleen maar slippertjes mee, dan was het goed. Nu kon ik dus beter 2 paar slippers hier laten dan die 80 of 100 euro betalen. Dat waren nou net mijn lievelingsslippertjes. Dan maar die 80 euro betaald. Nou vreselijk dus! 80 euro betalen voor 2 paar slippertjes, niet te geloven. Begon de vakantie alweer slecht. Ik wil dan niet in het negatieve vallen maar oh wat balen! Mijn vriendinnen kunnen er altijd om lachen, maar daar wordt mijn gemoedstoestand niet beter van. Nou ja, dat vliegtuig maar in. Hopen op een lekkere vakantie met niet te veel gedoe. Ik was trouwens niet de enige met een te zware koffer. Een mevrouw voor mij had een koffer vol kinderkleding van het merk tumble ‘n dry. Ze had groot ingeslagen bij Amazingkids voor de kinderen van haar familie waar ze op bezoek ging.  

 

Lees verder