De eerste keer stappen met stress
CBD olie

De eerste  avond dat we gingen stappen was weer aangebroken. Ik was inmiddels al een beetje over de extra 80 euro aan bagagekosten heen. Dat duurde even aangezien ik me bedacht dat ik de terugweg natuurlijk ook niet meer terug kon nemen. Mijn vriendinnen hadden me al gewaarschuwd voor te zware bagage, maar ik was eigenwijs geweest. Typisch iets voor mij. Ze kennen mij natuurlijk langer dan vandaag en kunnen zich met dit soort dingen maanden lang vermaken.

Nou ja, de eerste avond stappen dus. Ik had m’n nieuwe jurkje al aangetrokken en ik was er helemaal klaar voor. Uur gedaan over mijn make-up en haren. Nou ik zette 1 stap in de club en ja hoor, de naad van mijn jurkje scheurt. En dan niet de zijkant, nee. Er liep namelijk een naad over het midden van mijn rug tot het einde van het jurkje. Je raadt het al: je kon mijn hele achterkant bekijken. Nu was het ook niet zo dat ik me even snel kon omkleden thuis, want we waren afgezet met een taxi. De taxirit had maar liefst een half uur geduurd en was ook zeker geen goedkoop tripje. Die man kon ook maar niet ophouden over CBD olie. Dat gebruikte hij sinds kort en werkte tegen zijn slapeloze nachten. “Ik werkt altijd in de nachten”, vertelde hij “en daardoor slaap ik overdag. Ik sliep daardoor zo slecht dat ik stress kreeg en daardoor liep het met mijn sociale contacten ook niet meer zo heel lekker. Sinds ik CBD olie gebruik heb ik er gewoon helemaal geen last meer van.” En zo ging hij maar door. Het klonk wel interessant, die CBD olie, maar ik vroeg me af of daar dan geen thc in zit, het schijnt van niet maar ik geloof dat nog niet helemaal. Na een tijdje ging hij ook nog over zijn vrouw vertellen, waar we al helemaal geen behoefte aan hadden. Die gebruikte sinds zijn aanraden ook de CBD olie. Nou ja je hoort het al CBD olie dit, CBD olie dat. Ik was die reis al wel zat. Sinds kort is het wel wat meer populair geworden en volgens mij komt het ook steeds meer op tussen de mensen. Nu heb ik me een beetje ingelezen. Nu raad je het al: ik moest het eventjes proberen. Ik normaal helemaal niet zo van de medicatie, maar dit schijnt een natuurlijk product te zijn.

Eerste ervaring met CBD olie

Ik hoor altijd om me heen dat mensen meteen denken dat wanneer ze iets innemen dat dit altijd werkt. Zo krijg je het effect dat medicatie soms niet eens echt werkt, maar omdat je gelooft dat het werkt, werkt het ook. Nou bij mij werkt het bijna andersom. Ik heb nooit het idee dat dit soort dingen werken. Ik zou bijna zeggen dat ik het niet geloof. Maar ja, CBD olie van cbdwietolie shop  scheen ook te werken voor mensen die gewoon gezond zijn. Het proberen waard leek me. Eerst had ik mijn twijfels nog wel, maar ik merk sinds kort zo’n groot verschil met slapen. Niet dat ik niet kon slapen, maar ik voel me zoveel meer uitgerust. Ook heb ik het idee dat ik me beter kan concentreren. Dit werkt enorm goed op werk. Nu wil ik natuurlijk eigenlijk niet meer terug. Goedkoop is het nou niet echt, die CBD olie, maar naar mijn mening is het het zo waard. Ik nam wel eens vitamines in en daar merk je natuurlijk niet zo heel veel van, ik in ieder geval niet. Nou dit is dan een totaal ander verhaal. Ik probeerde de werking van de CBD olie eerst te negeren en niet te geloven, maar dat kan bijna niet. Mijn ervaring natuurlijk, je leest over elk product slechte recensies, dat is normaal. Die taxi chauffeur deed het toen dan een beetje overdreven, het leek wel een reclame van CBD olie. Maar eerlijk: het was geen woord gelogen.

De afloop van de eerste avond stappen

Nou daar liep ik dan met mn gescheurde jurk, en mijn vriendinnen maar lachen: “kun je de terugweg nog iets nieuws meenemen”. En maar balen. De hele avond heb ik aan de bar gezeten in de hoop dat niemand het zou zien. Nu kwam ik daar een heel leuke jongen tegen. Hij vertelde me dat hij militair was en hier aan het trainen. Ik vroeg me af of dat niet heel saai was met alleen maar mannen, dat raak je toch zat? ‘Nee hoor,’ vertelde hij. Zo begon ons gesprek dat wel twee uur voortduurde. Wat een leuke jongen dacht ik. Toch niet zo erg dat ik hier ben gaan zitten, dat balen nam dus al snel af. Aan het einde van de avond hebben we klassiek onze nummers uitgewisseld.

 

Lees verder